Gépkönyvek


„GÉPKÖNYVEK”  DVD

…ha saját pénznyomdát szeretne…

Én az eddig pályafutásom során rengeteg gépkönyvet adtam el, kezdetben szinte ebből éltem, mert rengeteg ügyfélnek hiányzott, és kézről-kézre adták az elérhetőségemet. Munkavédelmis kollégák is gyakran keresnek meg ezzel, mert emiatt sokszor nem tudják üzembe helyezni a gépet.

Most beszkenneltem a gépkönyveket és megfelelőségtanúsítványokat (a továbbiakban a gépkönyvön mindkettőt kell érteni, mert nem akarom minden mondatban ilyen hosszan kiírni), hogy jobban tudjam kezelni őket, és ennek kapcsán az jutott eszembe, hogy ezeket kiadom egy "Gépkönyvek" DVD -n. Ön is biztosan rendszeresen találkozik hiányzó gépkönyv problémával, és Önnek is macera ilyenkor keresgélni.

Nemsokára Önnek is meglehetnek ezek a gépkönyvek, és ha bárki keres gépkönyvet, egyszerűen kinyomtatja, és beszedi a pénzt. Én egy gépkönyvet 9.500 Ft-ért adok, ami igen szép pénz ahhoz képest, hogy mennyi ideig tart a nyomtatás. (Persze a gépkönyvek beszerzésével járó munkához már kevésbé). 

Kis túlzással azért mondtam pénznyomdát, mert Önnek elég az ügyfelei körében elhíresztelni, hogy Ön be tud szerezni gépkönyveket, majd szájról szájra járva ez a hír új ügyfeleket fog szerezni Önnek is.

A gépkönyv eladásnak van még egy járulékos előnye is: Önnek a szokványos, "munkavédelmi oktatást, kockázatértékelést, szabályzatokat vállalok" hirdetések mellett a "hiányzó gépkönyvek beszerzése itt" típusúakat alig látnak a leendő ügyfelei. Akinél a gépkönyv probléma, gyakran másra is szükség van, és amikor gépkönyvet ad el, egyéb munkavédelmi szolgáltatást is könnyen el tud adni, mert gyakran más is hiányzik.

Meg tudja nézni ezen az oldalon, hogy milyen gépkönyveket és tanúsítványokat tartalmaz.


A "Gépkönyvek DVD" ára 29.000 Ft+áfa (+utánvét és postaköltség).


MegrendelemVélemények a Cd-ről


"Mindkét készülő dokumentumgyűjtemény előzetes ismertetőjét, és promócióját megnéztem, és rögtön tippeltem is, hiszen irigyen nézném, ha más nyerné ezeket a szakma számára igen érdekes, és sokoldalú mindennapi igényt kielégítő kiadványokat. Tudom, hogy egy-egy szabványhoz való hozzáférés illetve egy jegyzőkönyv formátum összeállítása milyen sok erőfeszítéssel jár. A kiadandó gépkönyv gyűjtemény a privatizálódó - mindent behozó kisvállalkozások gépbiztonságát is nagyban szolgálja (persze kis pénzjegynyomdánkat is).
Mindenképp fontos az Ön integráló szerepe a munkavédelmi szakmában. Csak így tovább!!!"
 
Varga István
Munkabiztonsági Szakértő


Egyértelmű és részletes

"Köszönöm a tőled kapott kész és tervezett CD anyagot. Büszke vagyok, hogy a készülő gépvizsgálati CD tartalmához én is hozzájárulhattam.  A videókon bemutatott dokumentum használati útmutató egyértelmű, rendkívül részletes és a Word/Excel használatában kevésbé járatos személyek hasznos ötleteket kapnak a minél gyorsabb kitöltéshez.
 
A gépkönyvek CD-re helyezése nem csak a kisvállalkozókat érdekelheti, hanem a középvállalatok által foglalkoztatott mv-i szakembereket is, a problémát magam is tapasztaltam. (főleg a régi géptípusok dokumentumai elvesztek.)"

Czeller István
munkavédelmi technikus


Megrendelem


© 2006 Minden jog fenntartva