Munka és tűzvédelmi oktatási tematikák, tesztek


Munka- és tűzvédelmi oktatási tematikák, tesztek CD


Utolsó frissítés: 2017. március

Ez a CD munkakörökre kidolgozott oktatási tematikákat, ezenkívül rengeteg kisgépkezelői, hegesztési és egyéb oktatási anyagot, tesztet, munkavédelmi szabályzatot tartalmaz.

Ha Ön nem munkavédelmi szakember, egy ilyen segédanyag nélkül talán meg sem tud tartani egy munkavédelmi oktatást, így vagy vállalja emiatt a bírság veszélyét, vagy a cd árát egy munkavédelmi szakembernek fizeti ki egy-két oktatásért.

Manapság már egyre több kolléga használ projektort a munkavédelmi oktatáson. Ennek a módszernek sok előnye mellett egy hátránya van, ha sokféle munkakörnek tart az ember előadást, elég sokat kell molyolni a prezentációk elkészítésével. Viszont emiatt nagy szükségét láttuk az előre elkészített prezentációk közreadásának. Több mint 90 munkavédelmi különféle munka- és tűzvédelmi témájú, PowerpPoint formátumú előkészített, kivetíthető prezentáció van a cd-n, ezekből egy, lovász oktatására készített minta megtekinthető.

A Cd részletes tartalma 
itt megtekinthető.

Az alábbi két tesztlap mintát (ajándékként) szerkeszthető, nyomtatható változatban tettem fel, használja őket egészséggel!

További minták (nem szerkeszthetők):

Ha nem szeretné az egész cd-t megvásárolni, mert csak néhány oktatási tematikára vagy tesztre van szüksége a cd-n lévő anyagokból, részenként is meg tudja rendelni a cd tartalmát.
Kattintson 
erre a linkre, válassza ki, melyik dokumentumra van szüksége a cd-ről és rendelje meg csak azt.

A 2017. márciusi tartalom-frissítés során a régi anyagok aktualizálása történt meg, pl. a munkavédelmi szabályzat és mellékletei a jogszabályváltozások kapcsán módosultak, valamint módosultak a tűzvédelemmel és a vegyi kockázattal (CLP) kapcsolatos minták is.

A cd ára 28.000 Ft+áfa (+postaköltség), megrendelni a webáruházunkban lehet erre a linkre kattintva.

© 2006 Minden jog fenntartva