Önéletrajz

1997-ben szereztem okleveles faipari mérnöki diplomát Sopronban, az Erdészeti és Faipari Egyetemen. Ezután ugyanitt mérnök-közgazdászként végeztem, diplomamunkámat a kisvállalkozások stratégiai tervezéséből írtam.

Eközben a Mezőkövesdi Bútoripari Kft.-nél a CNC megmunkálóközpont kezelőinek szakmai irányítását és a gyártás előkészítését végeztem, és az új, bonyolult feladatok programozását készítettem. Ezután fél évig Németországi szakmai gyakorlaton vettem részt, ahol egy egyedi bútorokat és belsőépítészeti berendezéseket gyártó asztalosüzemben dolgoztam Berlinben. Német munkaszervezési módszerek és a modern kisüzemi technológiák ismeretét sajátítottam el.

A következő németországi ösztöndíj előtt édesapám asztalosüzemében dolgoztam. Itt egy új termék, a fa díszdobozok piaci bevezetését végeztem, mely mostanra a vállalkozás egyetlen tevékenységévé fejlődött. Innen az utam ismét Németországba vezetett, egy ajtó-ablak nagykereskedésben voltam egy ideig.

Magyarországra visszatérve a Kemabo Kft-nél voltam először az asztalos részleg üzemvezetője, majd később projektmenedzser. Ekkor, 2002 elején kezdtem munkavédelmi kockázatértékeléseket készíteni, ekkor még másodállásban. 2003-2004-ben a Szabados és Társai Kft-nél voltam projektmenedzser, ahol több kisebb iroda és étterem berendezési projekt mellett a bükfürdői Radisson SAS hotel bútorozási és belsőépítészeti munkáit irányítottam.

2004-ben a megnövekedett munkavédelmi feladatok miatt elvégeztem a munkavédelmi technikus tanfolyamoz, és  teljesen átálltam erre az irányra, és most már egyéni vállalkozóként segítem Önöket e téren. Időközben tűzvédelmi előadói és emelőgép ügyintéző képesítést is szereztem.

2006-ban beválasztottak a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szövetség (Mufosz) elnökségébe, ahol 2010-ig voltam elnökségi tag.

2007-ben munkavédelmi szakmérnök lettem.

© 2006 Minden jog fenntartva