Zsebtörvénytár CD

Munka-, tűz- és környezetvédelmi zsebtörvénytár cdA legfontosabb munka- és tűzvédelmi jogszabályokat én mindig magamnál hordom PDA-n, ezért ha ügyfélhez megyek, ezekkel nemigen tudnak zavarba hozni a helyszínen sem, mert vitás esetben csak megnyitom a jogszabályt, és megmutatom, hogy van szó szerint.

Ez egy annyira hasznos segédeszköz egy munkavédelmi szakembernek, hogy ebből csináltunk egy terméket a fenti néven. Ez a nélkülözhetetlen jogszabálygyűjtemény legújabb cd-nken kerül kiadásra.  A gyűjtemény tartalmazza a jogszabályok teljes szövegét, valamint a vonatkozó szabványok címeit is témakörönként csoportosítva.

Valamilyen jogszabálygyűjtemény amúgy is elengedhetetlen egy munka- tűz- vagy környezetvédelmi szakembernek, de ennek két plusz előnye is van:

  1. Egyaránt használható számítógépen/laptopon, sőt PDA-n és okos telefonon is, így a helyszínen felmerülő "fogós" kérdésekre is rögtön válaszolni tud a segítségével.
  2. A cd-n a szabványok neve és száma is szerepel az adott témaköröknél, így rögtön láthatja, hogy az adott témában milyen érvényes szabványok léteznek.

Az anyag a szabványok szövegét nem tartalmazza, de ha Önnek van jogtiszta, megvásárolt szabványa elektronikus formában, azt saját használatra be is tudja linkelni a jegyzékbe, és együtt használni azokat is. (A szabványok jogsértő felhasználásáért nem vállalunk felelősséget!)

A cd-t akkor is érdemes megvenni, ha Önnek most még nincs okostelefonja vagy PDA-ja, mert számítógépen is használható (az irodában én sem PDA-zok, a számítógépes verzióból könnyebb kimásolni részeket), és ha majd a Mikulás hoz PDA-t akkor is ráér áttérni arra...)

Készítettem egy rövid bemutatófilmet arról, hogyan használja, és mi minden található az új ,,Munka-, tűz- és környezetvédelmi zsebtörvénytár" cd-n, ezt erre a linkre kattintva tekintheti meg.

A cd ára 22.000,- Ft+áfa (+ utánvét és postaköltség). Megrendelni itt a webáruházunkban tudja.

Frissítések:

Ha több mint 1 éve vette a cd-t és a frissítéshez kapott jelszó (benne a tokban) érvényessége lejárt, kérje csak a frissítést, ennek ára csak 13.500 Ft+áfa (+ postaköltség). Ezért elküldjük Önnek a most aktuális (folyamatosan frissített, legújabb törvényeket és szabványokat tartalmazó) Zsebtörvénytár cd-t (cd tokot nem küldünk, cserélje ki a most érkező lemezt a régivel) és a következő 1 évig használható, frissítésekhez szükséges jelszót, aminek segítségével folyamatosan tudja frissíteni a cd tartalmát a változásokkal és így naprakész tud maradni. (Frissítést természetesen csak az vásárolhat, aki előzőleg megvette a Zsebtörvénytár cd-t.) A Zsebtörvénytár frissítést szintén a webáruházunkban, erre a linkre kattintva lehet megrendelni.


Vélemények a Zsebtörvénytár cd-ről

„Véleményem szerint a törvénytár megszerkesztése egy kiváló kezdeményezés. Emeli az értékét az adott témához kapcsolódó szabványok feltüntetése is. Az összeállítás nagymértékben segíti a tevékenységemet, hiszen nem kell keresgélni adott esetben a jogszabályi hivatkozásokat.
Javára van a mi szakmánknak – munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, vagyonvédelem, polgári és katasztrófa védelem – egyszóval (üzemeltetésvédelem), hogy van, aki próbálja összefogni, csokorba gyűjteni és egyszerűsíteni a meglévő jogi útvesztőben való gyors, hatékony eligazodást. A hatályos jogszabályok azonnali megjelenítése meggyőző érv a hitetlenkedő olyan vezetőknek, akik közvetlen feladata lenne az alkalmazása a mindennapi életben, a munka világában.”

Bíró János egyéni vállalkozó, Vác


„A Zsebtörvénytár CD kiválóan elkészített összefoglalása a jogszabályoknak. Eddig a Magyarország.hu oldalról kerestem ki a jogszabályokat, amely körülményes, időigényes és csak az irodában működött. Sok munka- és tűzvédelemmel foglalkozó jogszabályt kinyomtattam, hogy kéznél legyen, most egyszerűbb az életem, nem kell ennyi papírt cipelni, minden kéznél van. A számítógép keres nem én. Gyorsabb, egyszerűbb. Jelenleg a jól működő, könnyen kereshető CD-t használom (tanulom, gyakorolok vele), munkatársam is dicséri, jól kijön vele. Dicséret a szerkesztőnek.”

 

Lupek István, Tűz és munkavédelmi vállalkozó


„A jogszabályok szó szerinti és naprakész ismerete nem elvárható sem a munkáltatók, sem a munkavállalók részéről.  A helytelen munkahelyi gyakorlat bizonygatása sokkal hatásosabb, ha a hibás/veszélyes munkahelyen a hiányosságra azonnal fel tudjuk hívni a figyelmet. Az azonnali szabálysértés megállapítás, követendő helyes magatartásra felhívás, esetleg szankcionálás a leghatásosabb. Ebben nagy segítség az a lehetőség, hogy helyben, vitathatatlanul bemutatható a megszegett jogszabály szövege, a helyes tevékenységet leíró előírás.

A felhasználás még kezdeteken tart, de megállapítható, hogy a kimondott szó a munkahelyi vezetőkkel szemben vitathatatlanná vált, a fent említett „reménykedés” fel sem merül, azonnali változtatást hozott a helytelen gyakorlat megszüntetésének érdekében.”

 

Poczkodi Lajos, Tűz- és munkavédelmi előadó
Külügyminisztérium


© 2006 Minden jog fenntartva