Karrier nálunk

Álláslehetőség a Kling Munkavédelmi Kft-nél!

Ha követed a munkásságomat a nefeledd.info hírlevélen keresztül (www.nefeledd.info/hirlevelarchivum) és eddig tetszett, amit láttál, most csatlakozhatsz hozzánk:

Munkavédelmi tanácsadó kollégát keresünk

saját cégünk/csapatunk erősítésére, a Kling Munkavédelmi Kft-be.

Teljes- vagy részmunkaidő is lehetséges, sőt alvállalkozói munkaviszonyban is dolgozhatsz nálunk.  

Ha nem csak a munkaidődet akarod eladni valahol, hanem olyan lehetőséget keresel, ahol a képességeidet maximálisan kihasználhatod és továbbfejlesztheted, köztünk a helyed. (Ha még nem ismered a Kling Munkavédelmi Kft-t (minket), a www.nefeledd.info, a www.munkavedelem.biz és a www.aruhaz.munkavedelem.bz oldalakon tanulmányozhatsz minket)

Munkavégzés helye:

Jelenleg a Tolna megyei ügyfeleink ellátásához keresünk segítséget/kollégát, úgyhogy előnyt élvez, ha azon a környéken laksz, a munka egy részét pedig otthon is el tudod végezni.

Céljaink és a munkahelyi légkör:

Egészen más értékeket és lehetőségeket tudunk nyújtani a számodra, mint egy multinacionális vállalat vagy egy másik munkavédelmi vállalkozás. A légkör sokkal személyesebb, mint egy multinál és mi még tudunk alkalmazkodni a munkatársainkhoz (és nem csak fordítva, mint a nagyvállalatoknál).

Nem abban mérjük a sikert, hogy minél több és nagyobb létszámú cég legyen az ügyfelünk, sőt leginkább 50 fő alatti kisvállalkozásoknak dolgozunk. És nem is az a célunk, hogy az árversenyben győzve megszerezzük azokat az ügyfeleket, akiknek már most is van munkavédelmisük, hanem mi azokat a vállalkozásokat szeretnénk „megtéríteni”, akik még azt hiszik, hogy a munkavédelem csak kőműveseknek és asztalosoknak kötelező.

Mivel az ügyfeleink nagy része a munkavédelemmel épp csak ismerkedő vállalkozás, a hangsúly nálunk az ügyfél elvárásait meghaladó teljesítésen van. Munkánkra garanciát vállalunk, ezért nem engedünk kompromisszumokat sem szakmailag, sem hozzáállásban, sem egyéb módon. A munkánk során megszerzett szakmai tudást nem rejtegetjük féltékenyen, hanem megosztjuk egymással, valamint a hírlevélen és a munkavédelmi cd-ken/kiadványokon keresztül a többi munkavédelmis kollégával is.

A siker számomra nem az, ha egy többezer fős céghez bekerülünk a „taposómalomba”, hanem az, ha valami újat tudok behozni a munkavédelmi szakmában (pl. munkavédelmi klub, hírlevél, új tanfolyamok, tréningek, stb). Bátran állíthatom, hogy mi vagyunk az egyik leginnovatívabb vállalkozás ezen a területen.

Tudnivalók:

 1. Legalább középfokú munkavédelmi végzettséged legyen.

 2. Ha tűzvédelmi végzettséged is van, az plusz egy pont.

 3. Legyen jogosítványod és tudj is vezetni.

 4. Feladataid egy részét otthon is el tudod látni, nem kell bejárnod az irodába (a többi kolléga sem szokott). Saját magad oszthatod be az idődet, amíg ez nem megy a munkavégzésed kárára (azaz: kell, hogy tudd önállóan is munkára motiválni magadat és legyenek megfelelőek az otthoni körülményeid is. Számítógépet, céges telefont, egyéb otthoni munkához szükséges eszközöket tudunk adni). Munkád másik része pedig abból áll, hogy az ügyfelekhez kijársz (irodáikba, telephelyeikre, ahol dolgoznak), munkavédelmi szemlézni, bejárásokat megtartani, munkavédelmi oktatni, segítesz nekik a tűz- és munkavédelmi feladataik megoldásában.

 5. Természetesen ingyenesen részt vehetsz az összes szakmai továbbképzésünkön, megkapod az eddigiek felvételét, és ha ezen kívül találsz érdekes konferenciát, továbbképzést, stb, azt is támogatom.

 6. Pályakezdőket, kismamákat, gyes-ről épp visszatérni készülőket, nyugdíj előtt állókat és egyéb, a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű pályázók jelentkezését is szívesen fogadjuk.

 7. Nyelvtudás nem szükséges.

Hozzáállás-elvárás:

 • Képes vagy az ügyfeleink érdekében nekik és a felügyelőnek is ellentmondani (persze kulturált formában).

 • Tudod vállalni a felelősséget a tetteidért és nem másokban keresed a hibát, ha valami nem sikerül.

 • Nem irtózol az értékesítéstől, ezért ha pl. egy munkavédelmi oktatás során olyan hiányosságot észlelsz, amire van megoldásunk, szívesen el is adod azt ott rögtön.

 • A munkarendünk teljesen kötetlen, akkor dolgozol, amikor akarsz és ahogy az ügyfelekkel időpontot tudsz egyeztetni, amíg ezzel vissza nem élsz.

Nem való Neked ez a munkakör:

 1. Ha kizárólag a munka-tűzvédelmi szakmai feladatokkal akarsz foglalkozni és méltóságon alulinak érzed a szolgáltatásunk eladását egy új/lehetséges ügyfélnek.

 2. Ha állandóan ellenőrzésre van szükséged, hogy nehogy valami fontos kimaradjon.

 3. Ha az otthoni munka nem felel meg Neked (pl. Tolna megyében nem tudunk irodát biztosítani).

 4. Ha kiváló nyelvtudással rendelkezel és ezt kifejezetten szeretnéd kamatoztatni – ezt egy külföldi tulajdonú nagyvállalat HR-esei nagyon értékelik, de a mi ügyfeleink magyarok, itt nem tudod kihasználni, és mivel az ügyfelek ezt nem fizetik meg nekünk, mi sem tudjuk megfizetni Neked.

 5. A fentiekkel nem akartam senkit megsérteni, aki úgy érzi, hogy ezek közül rá igaz néhány, attól még eredményes és tiszteletreméltó szakember lehet, csak nem nálunk, ebben a pozícióban.

Persze munkavédelmisként sok más helyre elmehetsz dolgozni:

 • Mehetsz egy multihoz is munkavédelmisnek, ha kiváló a nyelvtudásod, ez egy igen felelősségteljes és biztos egzisztenciát jelentő beosztás, de itt a lehetőségeid korlátozottak. Később lehetsz munkavédelmi felelősből akár munkavédelmi vezető - ami a cégnél jelentős hatalmat biztosít -, de vezérigazgató vagy felsővezető sohasem.
  Akármilyen jól is dolgozol, rosszabb esetben egyszer csak megtörténhet, hogy a gyártást Ukrajnába vagy Kínába telepítik és oda a biztosnak hitt munkahely. Láthattad, hogy a nem-is-olyan-régi válság is mennyi biztosnak hitt egzisztenciát ingatott meg.
  Ezen kívül egy multinál sosem lesz meg az a szabadságod, mint egy kis cégnél dolgozva. Ott a karriered során pár százalékkal csökkented a táppénzes napok számát, de pl. egy MEBIR audit előtt csak a hűtődre ragasztott cédulákon keresztül tudsz kommunikálni a családoddal - itt pedig személyes része leszel egy kis cég felemelkedésének, olyan sztorikkal, amiket még az unokáidnak is elmesélhetsz!

 • Elmehetsz egy magyar vállalathoz vagy közintézményhez is „örök belső közellenségnek”, ahol rosszabb esetben hetekig könyöröghetsz, hogy a saját útiköltségeden elengedjenek munkaidőben egy ingyenes konferenciára. Mivel úgyis csak a „haszontalan munkavédelemmel" foglalkozol, három munkakört is betölthetsz a minőségbiztosítástól a vagyonvédelemig, mert "Te úgyis ráérsz", de jutalmul Te hordhatod a főnök kocsiját a szervizbe, cserébe indoklás nélkül bármikor kirúghatnak. Ezzel szemben mi hajlandók vagyunk befektetni a munkatársainkba, a szakmai anyagokon és a továbbképzéseken sem spórolunk, ha az hozzájárul az eredményesebb munkavégzéshez.

 • Létrehozhatsz egy saját munkavédelmi vállalkozást is, de ezzel csak egy baj van. Ebben a szakmában sokkal könnyebb megcsinálni a munkát, mint megszerezni. Egy kezdő vállalkozónak ez azt jelenti, hogy kezdetben töredékáron tud csak munkát szerezni (és örül, ha azt is kifizetik), nem válogathat, nem specializálódhat iparágakra, ezért miután napi 10-12 óra munkával megkeresi a megélhetésre valót, bújhatja a szakirodalmat, hogy másnap egy teljesen más iparágban is megállja a helyét.
  Ebből ritkán futja arra, hogy vállalkozóként megfizesd a legjobb tanácsadókat, százezreket költs marketing és vállalkozói képzésekre, enélkül pedig nehezen tudsz akár csak egy pár fős céget is felépíteni, hogy kiszállhass a napi robotból, és épp azokban az éveidben töltöd a legkevesebb időt a családoddal, amikor a legnagyobb örömedet lelnéd benne.

Hogyan garantáljuk Neked a biztos munkahelyet?

Nálunk a biztonságot a produkálás képessége jelenti, ezért

 • Soha nem fogjuk a tevékenységünket Ukrajnába vagy Kínába helyezni, és a zömében kisvállalkozó ügyfeleink sem.

 • Nálunk nincsenek cégen belüli hatalmi harcok, fúrás, stb. Amíg az ügyfeleink elégedettek Veled és jól teljesítesz, bolond lennék mást keresni.

 • Nincs munkavédelmis rokonom, szomszédom, párttársam, akinek bármikor helyet kéne csinálni a károdra, és nem is lesz.

 • Állandóan több ötletem van, mint amit meg tudnék valósítani, ezért bárhogy változik a piac, mi a változás élén fogunk állni még egy jó darabig.

Miért jó dolgozni a Kling Munkavédelmi Kft-nél?

"Kling Péter ma a munkavédelmi szakmában az egyik legismertebb név. Ha csak pár évig fogsz nálunk dolgozni, a neve valószínűleg sok ajtót fog megnyitni később is előtted. Rohamlépekben fejlődünk, aminek a tempója várhatóan a közeljövő években nem is fog csökkenni, Péternek állandóan elképesztő ötletei vannak (jó értelemben). Én anno pont emiatt a lendület miatt választottam ezt a céget egy pénzintézet hasonló pozíciója helyett. Ez már jó sok éve volt és nem bántam meg."
  
Korán Eszter
irodavezető


"Nemrég kerültem be a csapatba. Tetszik a munkám és természetesen a cég is. E rövid idő alatt is korrektnek, segítőkésznek és megbízhatónak ismertem meg, mind a kollégáimat, mind a céget. Megnyugtató, hogy a kezdeti nehézségeim átvészelésére, a munkatársak és Péter szakmai és egyéb segítségére abszolút számíthatok. Számomra nagyon fontos és örülök, hogy van lehetőségem szakmai továbbképzésekre járni. Jó dolognak tartom, sokat lehet ott tanulni. A tréningek szinte családiasan zajlanak, ez nagyon pozitív."

Pálfy Ildikó
Munka-tűz környezetvédelmi tanácsadó


Tudsz valakit, akit érdekelhet?

Lehet, hogy nem Te vagy az ideális jelölt, de ismersz valakit? Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet, szólj neki!

A jelentkezésedet email-en teheted meg az pkling@munkavedelem.biz címen, amihez csatolj két dokumentumot:

 1. Önéletrajz. Kérlek, hogy az önéletrajzodat Word dokumentumban csatold.

 2. Motivációs levél. Egy levélben fejtsd ki, hogy mi miért járunk Veled jól és hogy Te miért szeretnél velünk dolgozni.