Kérdések és válaszok a klubról

Eddig felmerült kérdések és válaszok:

Kérdés: Hogy zárjuk ki a "potyázást", mi van, ha egyes tagok nem osztanak meg semmit a többiekkel, csak élvezik  a hasznát?

Válasz: A szakanyag csereberénél csak az kapja meg a többiek által beküldött anyagokat, aki maga is olyan szintűeket küld, amiket beleteszek a közösbe. A használhatatlanokat kiszűröm.. A fórumban magától is hamar kiszűrődnek azok, akik mindig csak kérdeznek és sosem szólnak hozzá érdemben, egy idő után a többiek észreveszik és úgy állnak hozzá.
 

Kérdés: Az én munkáltatómnál szinte minden munkavédelmi anyag "bizalmas" minősítésű. Ha ebből közzé kell tennem, akkor nem fogják engedélyezni nekem a részvételt.

Válasz: A szakmai anyagok csereberéje önkéntes, aki valamilyen okból nem tud beleadni, az a tagsági viszonyát nem befolyásolja, legfeljebb nem kapja meg a többiek anyagait.
 

Kérdés: Jobban szeretem a Cd-n levő anyagokat, mint a letölthetőeket, mert ha a polcon vannak, könnyebben megtalálom.

Válasz: Lehet majd azt is választani, hogy az összes letölthető anyagot Cd-n kapja meg, a szokásos minőségű borítóval és nyomtatott felületű Cd-vel. Ennek  lesz némi költsége.
 

Kérdés: A klubvacsora túl sűrűn van, vidékről nem tudok mindig eljönni Budapestre.

Válasz: Pont azért van ilyen sűrűn, mert nem mindenki tud mindegyikre eljönni, de ez nem is baj. 100-200 fővel egy ilyen összejövetel túl nagy lenne, így legalább forognak a kollégák, egyszer egyikük jön, máskor másikuk. Később regionálisan is meg fogjuk szervezni, ha lesznek ebben partnerek a tagok között.
 

Kérdés: A cégtől többen is szeretnénk csatlakozni. Van valami kedvezmény ekkor?

Válasz: Igen, az első tag teljes árat fizet, minden további résztvevő 40% kedvezménnyel csatlakozhat.
 

Kérdés: Egy egyetem munkavédelmise vagyok és a költségvetési megszorítások miatt alig van keret az ilyesmikre. Hogyan győzzem meg a főnököm arról, hogy jelentkezhessek?

Válasz: A közintézményeknek kidolgozunk majd egy korlátozott szolgáltatásokat tartalmazó kedvezményes ajánlatot.